Zoek je een werkomgeving waar de client centraal staat en waar je als professional de ruimte en ondersteuning krijgt om je zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen ? Dan is werken bij de Kasparhoeve een goede keuze.

Wat bieden wij jou?

  • Een werkplek waar jou ontwikkeling centraal staat
  • Leuke en enthousiaste collega’s
  • Een laagdrempelig georganiseerde organisatie
  • Klein georganiseerd team
  • Opleidingsmogelijkheden ( bijvoorbeeld BBL trajecten )

Interesse?

Je kunt te allen tijde contact opnemen via de mail met Gerard van der Ploeg: gerardvanderploeg@dekasparhoeve.nl of tel 0610410363

Actuele vacature

 

Jeugdzorg begeleiders in het buitenland gezocht

De Kasparhoeve is een kleinschalig georganiseerde zorgaanbieder in de provincie Groningen daarnaast heeft de Kasparhoeve een ervarend leren traject in Hongarije. Dit ervarend leren traject is bedoeld voor jongeren die vastlopen op meerdere leefgebieden. Voor dit traject zijn wij opzoek naar een avontuurlijke begeleider die met veel enthousiasme met deze complexe doelgroep aan de slag wil gaan.

Lijkt het je leuk om gemiddeld 2 weken per maand met 4 jongeren op sportieve en dynamische wijze actief aan het werk te zijn in Hongarije samen met een klein team, dan zijn wij opzoek naar jou als je voldoet aan de volgende criteria:

· Minimaal 24 jaar

· Afgeronde zorggerichte MBO opleiding

· Werkervaring met een complexe doelgroep is een pré

· Je bent avontuurlijk ingesteld

· Je bent gericht op het contact met de jongeren en het ondernemen van concrete activiteiten

Wij bieden:

· Vaste dagelijkse routine met een minimum aan administratieve taken

· Markt conform salaris

· Ondersteuning, samenwerking en directe communicatie met een klein team

Als je oprechte interesse hebt om deels in het buitenland te werken ( in een ritme van 2 weken op, 2 weken af) bel dan voor meer informatie met de teamleider of de projectcoördinator, waarbij je een concrete voorstelling van taken en functie krijgt.