Zoek je een werkomgeving waar de client centraal staat en waar je als professional de ruimte en ondersteuning krijgt om je zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen ? Dan is werken bij de Kasparhoeve een goede keuze.

Wat bieden wij jou?

  • Een werkplek waar jou ontwikkeling centraal staat
  • Leuke en enthousiaste collega‚Äôs
  • Een laagdrempelig georganiseerde organisatie
  • Klein georganiseerd team
  • Opleidingsmogelijkheden ( bijvoorbeeld BBL trajecten )

Interesse?

Je kunt te allen tijde contact opnemen via de mail met Gerard van der Ploeg: gerardvanderploeg@dekasparhoeve.nl of tel 0610410363

Op dit moment hebben wij een een vacature voor een gedragswetenschapper/gedragsdeskundige.

Vanwege vertrek van onze huidige gedragswetenschapper zijn wij op zoek naar een gedragswetenschapper/ gedragsdeskundige die betrokken is bij onze doelgroep en samen met ons het verschil wil maken. De Kasparhoeve is een middelgrote jeugdzorgaanbieder in de provincie Groningen en heeft naast haar 2 beschermde woonlocaties een ervarend leren buitenland traject in Hongarije en 9 onderaannemers verdeelt over de 3 noordelijke provincies. Belangrijk is dat je beschikt over een aantal kernkwaliteiten zoals positioneren en engageren en dat je investeert in netwerken en het belang ervan inziet om deze te onderhouden. Je werkt samen in een klein team met korte lijntjes en plat georganiseerd, wat betekent dat je veel vrijheid hebt in de regievoering t.b.v. de uitvoering van de zorg. Interesse? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Gerard van der Ploeg tel 0610410363. Of stuur een mail of brief.